Schoonmaakartikelen

 
Hoe gebruik ik mijn Leifheit uitwringpers?

Nadat u de doek, door de hendel in te drukken aan een zijde, los heeft gemaakt van de vloerwisser, kunt u deze vervolgens in de emmer uitspoelen. Aangezien de doek aan een kant aan de vloerwisser bevestigd blijft hoeft u niet te bukken. Daarna laat u de doek voorzichtig in de pers zakken, zodat deze zich netjes opvouwt. Door het dichtduwen van de pers wringt de doek zich uit. U kunt zelf de natheid van uw vloerdoek bepalen door het aantal malen dat u de pers dicht duwt, vaker dicht duwen zorgt voor een drogere vloerdoek.

U kunt uw uitwringpers in optimale conditie houden als u regelmatig de scharnierpunten invet met vaseline of siliconen spray.

Tips en trucs voor een lange levensduur van uw Leifheit Powermax Supra en Power Delta.

Wanneer de accu zich volledig ontlaadt tijdens het vegen en de rolveger niet meer werkt, vergeet dan niet het apparaat vervolgens met de aan/uit schakelaar uit te zetten. Als u dit niet doet wordt de accu volledig ontladen. Een volledige ontlading kan de accu beschadigen en het rode LED-lampje gaat niet meer aan als de lader aangesloten wordt.

Indien de accu per abuis volledig ontladen wordt, ga dan als volgt te werk: sluit de lader ongeveer 10 minuten aan. Na 10 minuten moet de rolveger in- en opnieuw uitgeschakeld worden. Daarna moet het rode LED-lampje weer oplichten. Nu kan de accu volledig opgeladen worden.

Wanneer bij volledig opgeladen accu het apparaat slechts enkele minuten veegt, kan dit te wijten zijn aan een bepaalde weerstand tegen het opladen die zich opbouwt als de rolveger alleen kortstondig gebruikt wordt. In een dergelijk geval moet de accu zich volledig opladen en moet de rolveger zolang gebruikt worden tot de accu leeg is. Daarna de accu opnieuw opladen. Indien nodig, deze stappen herhalen.

De lader wordt tijdens het opladen warm. Dit is heel normaal.

Bij een kamertemperatuur onder 0 of boven 40 graden Celcius mag het apparaat niet opgeladen worden.

Gebruik uitsluitend de door de fabrikant meegeleverde lader!


Is uw vraag nog niet beantwoord? Klik dan hier voor het contactformulier. Telefonisch is de consumentenservice bereikbaar van maandag t/m donderdag, van 13:00 uur tot 16:00 op het nummer 035 699 73 59.