• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. E-commerce

E-commerce

Wij werken samen met een aantal geselecteerde e-commerce partijen die binnen hun eigen vakgebied specialist zijn. Met alle partijen hebben we een intensieve samenwerking als het gaat om logistiek, content, campagnes en retouroptimalisatie.

Slimme campagnes

Ook als het gaat om het verzorgen of redigeren van content aan je shop, zetten wij van Röbke graag onze uitgebreide kennis en ervaring in om het jou en je klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met de meeste 'e-tailers' werken we aan gezamenlijke marketingcampagnes die zowel aansluiten bij de campagnemomenten van de e-tailer als aan de marketinguitingen van onze merken. Op deze manier versterken we elkaar. Daarnaast werken we samen met specialisten die content optimaliseren voor de vindbaarheid. Dat houdt bijvoorbeeld in dat we content herschrijven op basis van veelgezochte zoekwoorden. 

Leifheit en Hailo.nl

Voor de merken Hailo en Leifheit beheren we de nieuwe webshops. Op deze webshops laten we het gehele assortiment zien van beide merken met uitgebreide content en adviesteksten. De webshops worden ingezet als marketingtool om de naamsbekendheid van de merken en producten verder te verbeteren.

De websites beantwoorden ook veelgestelde consumentenvragen, en als de consumenten er niet uitkomen dan beantwoorden onze collega's van de klantenservice vanuit Bussum de vragen.

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie