• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. Onze merken
  3. Leifheit

Leifheit

Het Duitse huishoudmerk Leifheit is al decennialang uit geen enkel huishouden, en geen enkel huishoudassortiment, weg te denken. Leifheit staat al meer dan 60 jaar bekend om haar degelijke en functionele huishoudproducten voor het schoonmaken, drogen, strijken en voor in de keuken. 

In assortiment sinds

2002

Productcategorieën

Schoonmaak, keuken, drogen en strijken

Al meer dan 20 jaar vertegenwoordigen wij het A-merk Leifheit. Vanuit onze uitgebreide ervaring weten wij precies welke producten populair zijn, wat de meest recente noviteiten zijn en welke promoties er op het moment lopen. Leifheit heeft het hele jaar door slimme acties om op in te spelen. Wij van Röbke adviseren onze klanten hierover, over de juiste producten voor hun klanten en over de beste schapindeling. 

Het grootste voordeel van Leifheit is het kunnen meeliften op de bekendheid die het merk in de afgelopen decennia heeft opgebouwd. Het merk geef vertrouwen en staat bekend om kwaliteit en degelijkheid. De huishoudproducten gaan lang mee en zijn bovendien doordacht ontworpen, om het huishouden gemakkelijk en lichter te maken. Leifheit heeft een assortiment dat is verdeeld in de categorieën Schoonmaken, Drogen, Strijken en Keuken. 

Leifheit Schoonmaken

Om voor ieder wat wils aan te bieden in de schappen, heeft Leifheit een breed en compleet assortiment in schoonmaakartikelen. Voor het reinigen van ramen, vloeren, tapijt en ga zo maar door. Elk soort oppervlak heeft een andere manier van reinigen nodig en daar heeft Leifheit als geen ander aan gedacht. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het verschil tussen houten of PVC vloeren. Van het droog aanvegen van de vloer tot het nat reinigen ervan. De moppen en vloerwissers van Leifheit zorgen dat elke schoonmaakklus goed gebeurt, zonder vieze handen of veel bukken en met behoud van het oppervlak. 

Als het gaat om raamreiniging, biedt Leifheit ook diverse keuzes. Elektrisch of handmatig, voor een streeploze reiniging van elk raam. 

Leifheit Drogen en Strijken

Of het nu mooi of slecht weer is, Leifheit heeft voor het drogen van de was de juiste producten. Voor zowel binnen drogen als buiten. Energiezuinig en ruimtebesparend zijn hierbij belangrijke thema's. De droogartikelen van Leifheit zijn slim ontworpen, zodat ze niet in de weg staan en toch ruimte bieden voor een hele waslading. De Leifheit droogmolens, droogrekken en droogtorens zijn gemakkelijk in en uit te klappen en op te bergen.

Leifheit Keuken

Het functionele en degelijke huishoudassortiment van Leifheit stopt niet bij schoonmaken en wassen. Ook in de keuken en voor onderweg biedt het A-merk een ware aanvulling op het assortiment. Denk aan klein keukengerei die met name dient als extraatje in het assortiment. Van een knoflookpers tot een pizzasnijder. Het zijn handige artikelen die doorgaans niet op het boodschappenlijstje staan, maar die wel nodig zijn in de keuken. Ook aan wandrollenhouders biedt Leifheit een variatie, van een simpel ontwerp voor één rol, tot een complete houder voor meerdere rollen.

Voor onderweg heeft het merk een moderne collectie aan thermoskannen en isoleerbekers, die dranken tot wel 24 uur lang warm en tot 36 uur lang koud houden, met inhoudsmaten van 350 ml tot 750 ml

Leifheit is dankzij de herkenbaarheid en de kwaliteit van de producten een waardevolle aanvulling op het huishoudassortiment.

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie