• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. Samenwerkingen
  3. Merkpresentatie op maat bij Interchalet

Merkpresentatie op maat bij Interchalet

In 2022 werden we uitgenodigd door Bas van Rens van Interchalet om eens mee te denken over hun huishoud afdeling. Interchalet is een grote bouwmarkt in Horst, met zo'n 30.000 vierkante meter. 

Klant sinds

2020

Merken in assortiment

Leifheit, Hailo, RothoSoehnleSeltmann Weiden

Productcategorieën

Schoonmaakartikelen, keukenartikelen, trappen en ladders, afvalverwerking, wasmanden, opbergboxen, weegschalen

Interchalet heeft een regionale functie en van daaruit bleek er behoefte aan een huishoudassortiment. De consument wil immers niet te ver hoeven rijden voor schoonmaak- en huishoudartikelen. Op verzoek van Bas hebben we een vloerplan gemaakt, inclusief een advies over welke merken er in de schappen zouden moeten komen. Overigens zitten daar ook merken tussen die buiten Röbke vallen. 

Aanvullend aan ons advies hebben wij een schappenplan uitgewerkt, inclusief POS materiaal, presentatiemiddelen en showmodellen. Deze zijn in sommige gevallen volledig op maat gemaakt. 

De huishoudafdeling van Interchalet is een win-win-situatie. Bas heeft een mooie afdeling die voldoet aan de vraag van zijn klanten. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om producten te testen, schappenplannen te optimaliseren en nieuw bedachte promoties te testen. Op die manier kun je samen continu leren en blijven ontwikkelen.

Met de kennis die hieruit voortkomt, kunnen we weer een heleboel huishoudassortimenten succesvol maken! 

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie