• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. Onze merken
  3. Soehnle

Soehnle

Precisie, dat is het kernwoord van het Duitse A-merk Soehnle. Dit merk levert al meer dan 150 jaar producten die nauwkeurig meten in de badkamer én in de keuken mogelijk maken. De personen- en keukenweegschalen staan bekend om hun functionaliteit en de constante aanpassing aan de dag van vandaag. 

In assortiment sinds

1972

Productcategorieën

Personenweegschalen, keukenweegschalen, aroma diffusers

Soehnle voor de keuken

De keukenweegschalen van Soehnle maken het dankzij nauwkeurigheid mogelijk om het perfecte gerecht te bereiden of een succesvol dieet te volgen. De keukenweegschalen van tegenwoordig werken op sensoraanraking, waardoor er geen etensresten tussen knopjes terechtkomen. De weegschalen zijn hierdoor gemakkelijk schoon te maken. Gemak is vandaag de dag een essentieel aspect, waar het A-merk Soehnle goed over heeft nagedacht. De keukenweegschalen zijn bovendien gemakkelijk af te lezen in de gewenste eenheid, zijn ruimtebesparend op te bergen en staan stevig dankzij antislippootjes. 

Soenhle in de badkamer

De moderne technologie voor nauwkeurig meten komt ook terug in de personenweegschalen van Soehnle. Het assortiment personenweegschalen bevat diverse producten, van de meest eenvoudige weegschaal tot een geavanceerde versie die niet alleen gewicht, maar ook zaken zoals vetpercentage meet. Waar gewenst in combinatie met een app, om de progressie bij te houden. Want mensen fit en gezond houden, dat is een belangrijke pijler bij de producten van Soenhle.

De weegschalen van Soehnle hebben een handige functie die de weegschaal automatisch uitschakelt wanneer deze niet wordt gebruikt. Dat maakt de weegschalen naast nauwkeurig, ook energiezuinig. Een belangrijk thema tegenwoordig. 

Soehnle in huis

Naast nauwkeurig meten, richt Soehnle zich op een prettige leefomgeving. Vanuit die gedachte biedt het A-merk naast weegschalen ook aroma diffusers. Deze zijn zo ontworpen dat ze in elk interieur passen. Ze zorgen voor een aangename geurverspreiding in huis. Dankzij LED verlichting en een functie die de diffuser automatisch uitschakelt, zijn ook deze producten energiezuinig. 

Als het om nauwkeurig meten én een prettige leefomgeving gaat, heeft Soehnle dus een mooi uitgebreid aanbod aan producten, die jouw assortiment versterken.  

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie