• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. Onze merken
  3. Seltmann Weiden

Seltmann Weiden

Diversiteit in de keuken en aan tafel is waar het merk Seltmann Weiden voor staat. Het Duitse merk heeft al langer dan een eeuw een passie voor porseleinen servies. Ondanks dat Seltmann continu aan het innoveren is met nieuwe series met de stijl van nu, is het servies van het merk tijdloos, gaat het lang mee en blijft het op zeer lange termijn beschikbaar. 

In assortiment sinds

2017

Productcategorieën

Servies

Advies en service

Onze ervaring met het merk Seltmann Weiden gaat jaren terug. Wij vertegenwoordigen dit merk én een aantal andere toonaangevende A-merken. Als agenturenbedrijf adviseren wij onder meer retailers, e-commercebedrijven en groothandels over hun huishoudassortiment. We denken mee over hoe onze klanten hun huishoudassortiment verder kunnen versterken. Wij staan onze klanten bovendien bij bij het bedenken van acties en communicatie-uitingen. Spaaracties, displays en (online) content zijn hier voorbeelden van.

Het merk Seltmann Weiden staat bekend om de trendy en tijdloze ontwerpen van het servies. Daarnaast is het porselein van hoogwaardige kwaliteit en draagt het merk bij aan een groenere, duurzamere wereld. Seltmann Weiden heeft diverse collecties servies.

Seltmann Weiden Beat collectie

De Beat collectie van Seltmann kenmerkt zich door het unieke aquarel design en het handgemaakte karakter. Het servies wordt op zo'n manier gebakken, dat er oneffen kleuren ontstaan, die deze handgemaakte uitstraling creëren. Geen één artikel is dus exact hetzelfde. Dat is wat dit servies uniek, stijlvol en speels maakt. 

De Lido Black Line collectie van Seltmann Weiden

Waar de Beat collectie een speels karakter heeft, staat de Lido Black Line juist voor elegantie en rust. Ontspannen samen tafelen is het hoofdthema. De kleuren van de collectie zijn neutraal en elk onderdeel van het servies is omlijnd met een zwarte rand. Het robuuste en stevige porselein gaat bovendien lang mee. 

Be green

Net als veel andere merken, wil ook Seltmann Weiden een steentje bijdragen aan het milieu. Daarom produceert het merk volgens strenge richtlijnen op dat gebied. Voor zowel mens als milieu wil het A-merk onschadelijk en 'gezond' servies leveren. In dat kader heeft Seltmann een eigen keurmerk in het leven geroepen. 'Be-green' controleert de productie streng op de pijlers technologie, omgeving en gezondheid. Bovendien zijn de verpakkingen van recyclebaar materiaal gemaakt. Naast trendy, tijdloos en stevig is het servies van Seltmann Weiden dus ook duurzaam. 

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie