• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. Onze merken
  3. Hailo

Hailo

Functionaliteit en modern design komen perfect samen bij het A-merk Hailo. Al sinds 1947 is dit merk gespecialiseerd in afvalemmers, afvalscheiders, trappen en ladders. Dankzij een breed assortiment en een directe levering vanuit de fabriek, kun jij je klant optimaal van dienst zijn met dit merk.

In assortiment sinds

2018

Productcategorieën

Afvalverwerking, trappen en ladders

Hailo afvalemmers

Op het gebied van afvalemmers en afvalscheiders staat Hailo bekend om functionaliteit en het moderne design. Ze staan stijlvol in elke keuken en zijn uitgerust met de handigste toepassingen, zoals een klemringsysteem dat de zak op zijn plek houdt en een soft close systeem. Hailo heeft en grote variatie aan soorten, maten en kleuren afvalemmers. Je hebt bovendien keuze tussen losstaande pedaalemmers en inbouwemmers.

Hailo afvalscheiders

Afval scheiden wordt kinderlijk eenvoudig met de afvalscheiders van Hailo. Deze zijn in verschillende groottes leverbaar en hebben net als de afvalemmers een modern en functioneel design. Zo is er van de Öko-lijn zowel een duo als een trio versie te verkrijgen; 2 of 3 emmers om afval in te scheiden. We hebben bovendien een XL-variant beschikbaar, met 3 uitneembare emmers en voorzien van handige sensortechnologie. De Eco-line is bovendien een inbouwafvalscheider. Voor ieder wat wils dus!

Hailo trappen

De hoogte in met Hailo. Van huishoudtrappen tot telescoopladders. Elk klusje op hoogte kan gemakkelijk worden geklaard met de veilige trappen en ladders van Hailo. Om je klant keuze te bieden, vind je bij ons huishoudtrappen in diverse formaten, van 3 tot 7 treden. Ze zijn geschikt voor schoonmaakklusjes, maar ook voor schilder- of reparatiewerkzaamheden. Voor klussen buitenshuis op grotere hoogte vind je ook Hailo telescoopladders. Vanaf 9 sporten voor een reikhoogte van 3,4 meter, tot 13 sporten voor een reikhoogte van 4,5 meter. 

Hailo ladders en trapplatform

Voor nóg grotere hoogtes vind je in onze bestelomgeving ook trapladders. Deze bereiken een hoogte tot 9,5 meter, voor bijvoorbeeld klussen aan de gevel of het oogsten van bomen.

Een lastige plek bereiken op een trap of in een trappenhuis is niet langer een probleem. Daarvoor kun je je klant het Hailo trapplatform aanbieden. Op zowel rechts trappen als wenteltrappen is dit platform geschikt voor het dragen van trappen tot 4 treden. 

Hailo is een A-merk met een breed assortiment. Als het op trappen en ladders aankomt is veiligheid een essentiële pijler. De producten van Hailo zijn streng gekeurd en voldoen aan alle Nederlandse veiligheidsnormen. Onderdelen zoals verstelbare antislippootjes zorgen voor maximale veiligheid. 

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie