• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. Onze merken
  3. Klein Toys

Klein Toys

Steeds meer zien we dat een huishoudassortiment samengaat met een speelgoedassortiment. Onze klanten willen hun winkelbezoekers een totaalplaatje bieden en natuurlijk luisteren wij naar die behoefte. Om jouw (online) winkel of groothandel compleet te maken, hebben wij nu ook een assortiment aan speelgoed. Niet voor niets hebben wij het A-merk Klein Toys geselecteerd. Dit merk staat al ruim 70 jaar garant voor veilig en leerzaam spelen. 

In assortiment sinds

2023

Productcategorieën

Speelgoed

Omdat huishoudproducten en speelgoed vaak perfect samengaan, bieden wij jou een aantrekkelijke manier om speelgoed in te kopen. Naast het leveren van speelgoed, denken wij ook met je mee over welke producten jouw assortiment écht versterken. Daarnaast helpen we je graag met het opzetten van interessante acties en seizoenspromoties. Dus ook als het gaat om speelgoed helpen wij je een assortiment op te zetten én dit verder te innoveren.

Klein Toys speelgoed

Klein Toys heeft met haar speelgoed de focus op het helpen ontwikkelen van kinderen in elke fase van het kind zijn. Kinderen kunnen hun creativiteit en fansatie de vrije loop laten, en dat zonder veiligheidsrisico's. Leuk, leerzaam en veilig spelen staat voorop. Het speelgoed van Klein Toys varieert van peuterspeelgoed tot beroepen en rollenspellen. Ook voor beauty& fashion heeft het merk een mooi aanbod speelgoed. En ook als het op een 'groene' levensstijl aankomt, heeft het merk verantwoord speelgoed.

Beroepenspeelgoed

Het speelgoed van Klein Toys dat gebaseerd is op beroepen, helpt kinderen zichzelf cognitief te ontwikkelen en kennis te maken met de wereld. Of het kind nu graag bij de brandweer wil, de politie of de volgende dag toch weer liever dokter wil worden, dat maakt niet uit. Kinderen kunnen volledig in hun eigen wereld opgaan en hun droom werkelijkheid maken.

Rollenspellen

Bouwen, klussen en helpen in de huishouding. Klein Toys heeft van allerlei gereedschappen en huishoudproducten een kleine speelgoedversie waarmee kinderen helemaal kunnen opgaan in een bepaalde rol. Ze kunnen experimenteren en ontdekken en daarmee een eigen persoonlijkheid en vaardigheden ontwikkelen. En dat allemaal op een speelse manier, want een kind hoort te leren, maar tegelijkertijd ook lol te hebben.

Beauty & fashion

Een eigen 'ik' creëren, daar is het beauty & fashion speelgoed van Klein Toys op gericht. Lekker tutten en de creativiteit de vrije loop laten. Schmink, spiegels, kammen en föhns, van alle beauty spulletjes heeft het merk een veilige speelgoedvariant. 

Peuterspeelgoed

Voor elke fase, dus ook voor peuters heeft Klein Toys verantwoord en vermakelijk speelgoed. Met de blokjes, diertjes en meer ontwikkelen peuters al spelend creativiteit en coördinatie. Tegelijkertijd kunnen ze combineren en zo hun eigen wereld creëren.

Klein Goes Bio

De bio-lijn van Klein Toys maakt niet alleen kinderen blij, maar ook de wereld een beetje groener. De bio speelgoedlijn is volledig gemaakt van recyclebaar bioplastic en ook de verpakkingen zijn duurzaam. Tegelijkertijd hoeft er op kwaliteit en speelplezier niet te worden ingeleverd. Op deze manier laat jij je klanten zien dat je geeft om groen. 

Het speelgoed van Klein Toys is verantwoord op het gebied van duurzaamheid én veiligheid. De producten zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Zo zijn alle productiepartners ICTI gecertificeerd. Dat betekent dat alles gebeurt onder sociaal getolereerde omstandigheden, wereldwijd erkend. Zowel bij de productie in Duitsland als die in het Verre Oosten. 

Verduurzaam je assortiment én ga voor gegarandeerd veilig speelgoed met de producten van Klein Toys. Ruime keuze, blije klanten! 

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie