• Creatief
 • Loyaal
 • Passie
 1. Home
 2. Onze merken
 3. Rotho

Rotho

Het Zwitserse A-merk Rotho staat al decennialang bekend om het degelijke, functionele design van keukenartikelen, afvalemmers, opslagboxen en meer huishoudproducten. Het A-merk zet zich bovendien sterk in voor een duurzame werkwijze. 

In assortiment sinds

2005

Productcategorieën

Keuken, afvalverwerking, opbergboxen, wasverzorging en schoonmaken

Rotho in de keuken

Verrijk je assortiment met een variatie aan doordachte keukenartikelen. De handige snijplanken, groentesnijders, vergieten en meer helpen bij het gemakkelijk en veilig bereiden van de lekkerste snacks en maaltijden. Maar waar Rotho nog het sterkste in is, is opslag. Het A-merk gaat voedselverspilling tegen met slimme vershoudbakken. Handig stapelbaar, luchtdoorlatend of vacuüm. Daarnaast helpen de koelkastorganizers van het merk om de koelkast netjes te houden, zodat al het voedsel in het zicht blijft en op tijd genuttigd wordt. 

Ook voor onderweg heeft Rotho handige artikelen, zoals moderne lunchboxen en appelbakjes. Met Rotho in je assortiment bied je je klant keuze in moderne en duurzame artikelen waar hij jarenlang profijt van heeft.

Rotho afvalemmers

Rotho is bovendien specialist in afvalemmers. Deze zijn slim ontworpen zodat je klant bijvoorbeeld met volle handen de emmer kan openen en sluiten. Voor groot gebruik, maar ook kleiner gebruik thuis, heeft het merk passende afvalemmers en afvalscheiders. Deze zijn zó ontworpen dat ze neutraal en toch stijlvol staan, als onderdeel van het interieur. Van een klein pedaalemmertje op het toilet tot een prullenbak in de keuken, passend bij de omvang van het huishouden. 

Rotho opbergboxen

Als je Rotho al kent, is er een grote kans dat je het merk kent vanwege de opbergboxen. Rotho biedt een breed assortiment aan doordachte opbergoplossingen voor in huis. Niet alleen beschermen de opbergboxen de inhoud goed, maar ze kunnen ook ruimtebesparend worden opgeborgen. Daarentegen zijn er ook opbergboxen die juist zijn ontworpen om in het zicht te staan. Zo is de Albula collectie ontworpen zodat de boxen juist mooi in het interieur passen. Dit is een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld het opbergen van speelgoed.

Wassen en schoonmaken met Rotho

Voor zowel vuile als schone was heeft Rotho een variatie aan wasmanden. Ook deze zijn duurzaam en stijlvol ontworpen, net als de opbergboxen. Voor de vuile was heeft het merk wasmanden die de vuile was uit het zicht houden en tegelijkertijd laten luchten. Voor de schone was is draagcomfort een belangrijke pijler waar rekening mee is gehouden. 

Voor het schoonmaken heeft Rotho schoonmaakemmers die licht van gewicht zijn en voorzien van ergonomische handgrepen. Op die manier is schoonmaken niet langer een aanslag op de handen en bovendien wordt morsen voorkomen door de slimme schenktuiten. 

Om jouw huishoudassortiment compleet te maken, vind je bij Rotho bovendien handige keukenhulpjes zoals grootsteenmatjes, afwasrekjes en krukjes.  

Zero Waste Vision

Het het gebied van duurzaamheid draagt ook Rotho haar steentje bij. Door middel van de Zero Waste Vision heeft het merk vastgelegd hoe zij bijdraagt aan een betere, groenere wereld.

 1. Zero Waste of resouces: tegenwoordig is elk product van Rotho 100% recyclebaar. Het doel is om in 2030 in alle producten gerecycled en CO2-neutraal materiaal verwerkt te hebben.
 2. Zero Waste of money: de producten bij Rotho zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze doorgaans tot 20 jaar lang meegaan. Zo besparen jij en je klant geld én wordt verpilling tegengegaan.
 3. Zero Waste of energy: Rotho maakt gebruik van constant hernieuwbare energiebronnen.
 4. Zero Waste of joy: werkplezier is belangrijk bij Rotho. Het bedrijf draagt zorg voor respect, openheid en plezier op de werkvloer.
 5. Zero Waste of packaging: de verzendverpakkingen zijn momenteel 100% recyclebaar en voor 85% gemaakt van gerecycled materiaal. Het merk is bezig met een besparende verpakkingsstrategie. 
 6. Zero Waste of CO2: in 2030 klimaatneutraal zijn is het doel van Rotho. 

Lees meer over de Zero Waste Vision op de website van Rotho.

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

 • Creatief in marketing en sales
 • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
 • Passie voor commercie