• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. Samenwerkingen
  3. Loyalty spaaractie Hoogvliet

Loyalty spaaractie Hoogvliet

Ook op het gebied van creatieve campagnes kunnen zowel onze merken als onze klanten bij ons terecht. Al een aantal jaren voeren wij loyaltycampagnes met Leifheit schoonmaakartikelen bij regionale supermarktketens, waaronder Hoogvliet.

Klant sinds

2020

Merken in assortiment

Leifheit Klein toys

Productcategorieën

Vloerreiniging, raamreiniging, speelgoed 

De afgelopen jaren hebben wij drie effectieve loyaliteitscampagnes opgezet met Hoogvliet. Campagnes draaien is doorgaans niet een eenmalige actie, maar een proces van leren en verbeteren. Elke keer hebben we dan ook weer aanpassingen gedaan voor een nóg sterkere campagne. Bijvoorbeeld een ander programma of het toevoegen van nieuwe producten. 

Bij de laatste twee spaarprogramma's gaven de mensen van Hoogvliet aan een artikel voor kinderen te willen inzetten. Daarmee startte de samenwerking met Klein Toys. Klein Toys levert onder andere Leifheit producten, maar dan in speelgoedvorm. Denk aan een droogrekje, mopset of stoffer en blik. Uiteindelijk hebben we twee artikelen hiervan toegevoegd aan het spaarprogramma. 

De klanten van Hoogvliet reageerden enthousiast op de actie, nadat we een creatieve draai hebben gegeven aan een bestaand concept van Leifheit!

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie