• Creatief
  • Loyaal
  • Passie
  1. Home
  2. Retailers

Retailers

Naast producten, leveren wij retailers de service die ze nodig hebben. Wij zorgen ervoor dat je als retailer zoveel mogelijk wordt ontzorgd en je tijd overhoudt voor wat belangrijk is. 

We denken graag op een creatieve en commercieel mee met onze retailers. Zo ontwikkelen we zelf of samen met jou 360-graden marketingcampagnes, maken we slimme schappenplannen op basis van analyses en ervaringen, en zetten wij onze markt- en productkennis en data in. Daarnaast is het bij ons mogelijk om gezamenlijk producten te ontwikkelen.

Naast onze A-merken die wij leveren, is er met onder meer Rotho en Klein toys de mogelijkheid om eigen producten te laten ontwikkelen. Dit kan onder een fancy label of onder private label. Het is mogelijk om eigen producten te ontwikkelen, of gebruik te maken van bestaande artikelen in eigen kleuren. Zo hebben we bijvoorbeeld samen met Blokker een aantal private label lijnen ontwikkeld.

"Röbke gaat de samenwerking aan als een partner waarbij echt meegedacht wordt in het belang van hun klant. Ze zijn de spil tussen ons en de merken die ze vertegenwoordigen, en helpen ons d.m.v. schappenplan advies, live bouwen en testen. Röbke is altijd bereid om mee te denken om samen het beste resultaat te behalen. Een absolute aanrader!”

Johannes Lansink – Lead Formule- & spacemanagement

Complete ontzorging

We ontzorgen je ook graag op het gebied van content, logistiek en administratie. Dat zijn voor jou waarschijnlijk dagelijkse onderwerpen. Wij adviseren graag over welke content jouw assortiment succesvol maakt en kunnen je deze waar gewenst ook aanleveren. Denk aan wervende teksten en aantrekkelijke beelden voor social media, flyers en andere uitingen in en buiten jouw winkel. Ook het leveren en ontwikkelen van displays behoort tot de mogelijkheden.

Logistiek en administratief

Op logistiek niveau helpen we je door je te adviseren over bijvoorbeeld het slim samenvoegen van bestellingen. Om bijvoorbeeld transport te beperken en de logistieke capaciteit goed te benutten. Het inzichtelijk maken en het aanleveren van productdata wordt elk jaar belangrijker. Wij helpen met het aanleveren van de volledige documenten en data om de interne adminstratie goed te laten verlopen, maar ook te voldoen aan de laatste eisen omtrent productinformatie

Röbke, jouw vertegenwoordiger van A-merken in huishouden

  • Creatief in marketing en sales
  • Loyaal met als doel waardevolle langetermijnrelaties
  • Passie voor commercie